INLOGGEN
«»

Voor nú: dág sportschool!

Ik ben zo ongeveer hier uit gesport
Aan mijn inzet heeft het nooit geschort!
Met lichte spijt ga ik dan weer heen
Eventjes voel ik me toch wat alleen.

Er doemt nu fijn wel weer het zwembad
op! Met gerichte aanpassingen moet dit
gaan lukken Daar ligt wel mijn hart en zeg
dit echt zonder nukken.

Ik ben er niet eens heel goed in, al dat
gespartel Maar heerlijk water weer om mijn
lijf... Het vóelt zo lekker en nadien ben ik
ook minder stijf!

Jammer wel van de fysio's die mij zeer goed
begeleidden
De groep deelnemers was ook niet verkeerd
Om hén ga ik de sportschool zeker niet mijden.

Er is nu eenmaal een tijd van komen en een
van gaan Hopelijk blijft zwemmen een
belangrijk onderdeel van mijn sportieve bestaan.

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-07-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Voor nú: dág sportschool!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.