INLOGGEN
«»

Een héél oude dame sport nog

Onder de indruk was ik opnieuw weer: die grand old lady
ging als een speer!
Negentig is zij al en nog fit van lijf en leden; ouderdoms-
kwaaltjes die we meestentijds redelijk succesvol bestreden.

Zíj springt eruit met haar opgewekte snuit
Gevlóerd is zij naderhand absoluut wel, zoekt dan haar bed
vlot op, ja meer dan snel...
Maar tóch, zo als voorbeeld mogen dienen nog.

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-05-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een héél oude dame sport nog’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.