INLOGGEN
«»

Raymond van Barneveld

Raymond,

Raymond van Barneveld;
Iedereen vindt iets van hem,
Iedereen zegt iets over hem!
Iedereen schrijft over hem,
Iedereen voelt iets bij hem!

Raymond van Barneveld;
Een aardige gozer,
Of een bijzonder sujet!
Een magistraal darter,
Of een irritante heer!

Raymond van Barneveld;
Een echte strijder,
Vaak in het rood!
Een echte strijder,
Vaak over de rooie!
Een echte strijder,
Vaak dubbel 16!
Een echte strijder,
Maar soms ook net niet!

Raymond van Barneveld;
Je laat de lippen losgaan,
Je laat de lippen zwijgen!
Je laat de lippen krullend omhoog,
En in ieder geval altijd blijvend!

Raymond; Je bent uniek! Top; dat je er bent!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-01-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

casimier
Actief sinds: 16-01-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Raymond van Barneveld’ van casimier zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.