Badmode

Dakoyria

Het past bij deze lentedag dat ik zoiets vrolijks zag
Zwembroeken in talloze felle kleuren die er het bad
prettig gingen opfleuren
Oranje is er in de aanbieding en ook een zuurstok-
roze iets; nee, mij ontgaat er vrijwel niets!

Kom ík daar met mijn strak afkledend blauw;
het was het liefst helgroen dat mijn oog zien wou.
Misschien heb ik wel de laatste mode gemist?
Maar zo onbetwist, vind ik het wel aardig staan
en mannen die mij nu aan het spétteren slaan!

Dakoyria, 2016.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 11-04-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Badmode’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.