je rood is bloot

wil melker

je rood is bloot
en zeer verleidelijk
het vangt mijn oog
terwijl mijn hand je
snel zou willen werpen

je nodigt uit
tot dribbel met
een korte stuit
in het rollen wil je
mij graag dollen

ik schop je niet
het zachte van je huid
vraagt meegaande streling
stilstand is voor allebei
een toeslaande verveling

je bent geschapen
om met mij te scoren
plezier heeft nooit verloren
in ronde lijnen zal ons spel
zich steeds meer gaan verfijnen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 02-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘je rood is bloot’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.