INLOGGEN
«»

Sparta meer dan 120 jaar

 Sparta meer dan 120 jaar
 Dat krijgt bijna geen club voormekaar
 En het altijd alleen gedaan
 Niet zoals Excelsior door als satelliet club door het leven te gaan
 Want als je niet meer op eigen benen kan staan
 Dan is er geen recht meer op bestaan
 Dus liever failliet dan satelliet
 En al vele jaren Sparta Piet

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-05-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Danny van Strien
Actief sinds: 14-05-2014Informatie bij het gedicht:

voetbal Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Sparta meer dan 120 jaar’ van Danny van Strien zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.