INLOGGEN
«»

Door het stof gegaan

 Ooit ontberingen doorstaan
 volledig gegeven
 door het stof gegaan
 maanden en jaren van trainen
 Resultaten van onderscheidingen
 tentoongesteld in ‘n vergeten prijzenkast

 Waar
 enkel nog stof zich zal nestelen
 Doch niemand die meer weet
 wie de mens achter deze
 dierbare trofeeën was.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 24-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

droomster
Actief sinds: 22-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Door het stof gegaan’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.