INLOGGEN
«»

De superspits

 Geachte Heer van Marewijk
 zet uw elftal niet meer te kijk
 ik heb beschikbaar de beste doelpuntenmaker voor u
 is ook geheel fit en speelklaar voor nu
 ik heb over een speler, scherp in de 16 en zonder vrees
 de teamgetrouwe altijd scorende KOOLSPITSMEES

 met de vriendelijke groeten van een supporter die het goed bedoeld
 en uw problemen wellicht een klein beetje aanvoelt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

DE DICHTBOETIEK
Actief sinds: 11-03-2014Informatie bij het gedicht:

nooit falende doelpuntermaker Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De superspits’ van DE DICHTBOETIEK zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.