INLOGGEN
«»

Voetbal

 Voetbal dat is zo'n mooie sport,
 als het normaal gaat,
 ze trappen je soms tot gort,
 maar toch kan deze sport geen kwaad,

 het zijn een handje vol schoffies,
 die de boel weten te verzieken,
 ach geef ze maar snel een paar lollies,
 een voetballer kent dalen en pieken,

 volgende week gaan ze er weer tegen aan,
 onze sportieve jongens van oranje,
 zullen ze hun mannetje weten te staan,
 anders sturen we ze naar Spanje,

 hopen op een sportief seizoen,
 gezelligheid en vuur in de ogen,
 laat ze maar flink knokken voor de poen,
 en supporters heb aub een beetje mededogen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Bettina Reus
Actief sinds: 05-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Voetbal’ van Bettina Reus zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.