Nieuw Christendom (7)

Aeltsje

Over godsdienst valt niet te twisten
Maar moeten ons eerst tot Eenheid gaan richten.
Waar zijn wij nu toch gebleven?
In deze warrige tijd van het heden
Laat ons dan even stilstaan bij deze.
Eenheid moeten wij eerst in onszelf vinden
Voor wij.ons met elkaar kunnen verbinden.
Waar is onze liefde gebleven.
Hoe wij ons tot EigenGodheid vereren.
Wij gaan een Nieuwe Tijd tegemoet
Als je alleen weet wat je doen moet
In veel moeten wij ons eens moderniseren.
Om de Nieuwe Tijd te kunnen absorberen.
Of liever gezegd: Zijn.
Willen wij ons ware zelf kunnen zijn.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-09-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Aeltsje (Actief sinds: 11-06-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Nieuw Christendom (7)’ van Aeltsje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.