Nieuw Christendom

Aeltsje

Nieuw Christendom

Veel is er gepasseerd in het leven
Waarin wij allen zijn verweven
Wij zetten ons nu voor de toekomst in
Met onszelf te respecteren daarin
Jezus heeft zichzelf smartelijk gegeven
Door ons goed inzicht in het leven te geven.
“Ikben de Weg,de Waarheid en het Leven”
Door onszelf inzicht te geven in eigen leven .
Omeens goed bij stil te staan even.
Het is nu de weg voor ons te gaan.
Door evenwicht verder te gaan.
Wij zijn allen goden in de maak. “ o
Door een eigen schepping in staat.
Vrijheid,Blijheid voor iedereen
Uit een huishouding van Jan Steen.


Alida

“0 zie de tachtigers in de maak. Tot evenwicht in staat

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 27-07-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Aeltsje (Actief sinds: 11-06-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Nieuw Christendom’ van Aeltsje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.