INLOGGEN
«»

Nieuw Christendom

Nieuw Christendom
De Schepping
Zie het oude is voorbij gegaan.
De zomer kondigt zich vreugdevol aan.
Dat kom door verbinding van Moeder/Aarde
Verbonden met onze Hemelse Vader.

Samen zijn zij onze Vader/Moeder God
Als geheel voor ons gemeenschappelijk lot.
Deze Eenheid laat zich zien met de lente
Zoals man en vrouw dat samen wensten.

Zoals man en vrouw een kind kunnen verwekken
Kunnen wij allen in de geest van Liefde ook scheppen.
Dus doe er wat aan
Dan zal het waarachtig wel gaan.

Keer je naar het Licht
Dan krijg je een ander zicht
Dan wordt alles weer helder en blij
Voor een mooie toekomst voor jou en mij.

Kijk het oude gaat voorbij
Zie het licht voor jou en mij.
Bedenk eens even hoe Jesus zijn leven
Voor ons allen heeft gegeven.

Alida

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-06-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Aeltsje
Actief sinds: 11-06-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Nieuw Christendom’ van Aeltsje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.