INLOGGEN
«»

Healing innerlijke reis

Dolfijnen begeleiden mij op mijn pad
ik ga mijn reis maken
spannend zal het zeker zijn
natuur wezens hangen om
mij heen

Allen maken zij die reis
om mij te helpen
om te healen, spelen met
mijn innerlijke kind
avonturen beleven

Ik kijk door de ogen
van het kind
en ik verwonder mij
om alles wat ik zie en beleef
het leven is een geschenk
en ik ben blij
en vooral vrij



Elise©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-08-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Elise
Actief sinds: 16-06-2019Informatie bij het gedicht:

6-8-2021. Elise Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Healing innerlijke reis’ van Elise zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.