GELOOF EN KENNIS

Aeltsje

Wij zijn allen dezelfde mensen
Met al onze eigen levenslessen.
In de Bijbel staat in 26/27 Genesis te lezen
“Laat Ons mensen scheppen naar onze gelijkenis” wezen.
Naar onze Hemelse Vader- en Aardse Moeder God
Als ons aller gemeenschappelijk lot
Zijnde mannelijk en vrouwelijk als in Eén,
Ieder mens als een stralend fenomeen.
Wij zijn allen goden in wordende lijn
Om van Twee weer Eén te kunnen zijn.
Zo draait alles om de Liefde heen
Is de basis van onze Twee in Eénheid van Eén.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 28-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Aeltsje (Actief sinds: 11-06-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘GELOOF EN KENNIS’ van Aeltsje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.