INLOGGEN
«»

Wetend Gevoel [2]

Een Wetend Gevoel
roert zich in mij
wanneer ik kleuren kies
bij het schilderen of
snaren aansla op de citer

Anderen doen uitvindingen
ontwerpen processen
schrijven de waarheid of
fantaseren die
Zijn het de Muzen

een goddelijke geest of
is het de stroom van de tijd
die nectar giet
in open monden?
Gewoon de mond

openen als een chakra
en het ontvangen
jezelf niet meer voelen
en genieten
van totale vrede?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-02-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Zywa
Actief sinds: 25-04-2018Informatie bij het gedicht:

Bundel 'Lilith's Krachten' #11 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Wetend Gevoel [2]’ van Zywa zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.