INLOGGEN
«»

TRANSFORMATIE

God zei "Er zij Licht" en er was Licht
Waardoor wij allen worden verlicht
Twee grote krachten in eigen lichaam
Ontstonden in innig samen meegaan.
Zoals symbool, mannelijk sterk schijnt overdag
De maan vrouwelijk zacht, schijnt in de nacht.
Beiden zijn ontstaan uit Een, in Twee -
De Schepping te verklaren hiermee.
God is Almachtig, Alwetend - een Geheel
Mannelijk zowel als vrouwelijk - Een Geheel
Anders kan er geen Schepping plaatsvinden
Waar we onszelf mee kunnen verbinden.
Het Leven wordt ons allen gegeven
Om zo veel mogelijk van te leren.
Onze Vader is dus een Vader/Moeder God
Zo is Liefde in wezen ons aller lot
Om in onszelf evenwicht en kennis te vinden
En ons daarmee in overgave te verbinden.
Dit houdt een grote verandering voor Nu in
Om zelf te transformeren is een groots gewin.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-02-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Aeltsje
Actief sinds: 11-06-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘TRANSFORMATIE’ van Aeltsje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.