VOEL

Aeltsje

Voel om het nieuwe te eren
moeten wij het oude verteren.
Veel is ons worden aangedaan
willen wij alles goed verstaan.
Keer nu naar hierboven
om te kunnen loven.
Wie ben ik, wie ben jij
ons denken wie zijn wij.
Alle zegen komt van boven
rest alleen het woordje loven.
Alles hebben wij gekregen
om gezegend mee te wezen.
"Wees dankbaar als een kleine hond
eet goed dan blijf je steeds gezond."
Speel op de plaats, leer in de klas
dat komt je later goed van pas"

(citaat uit een poesie album)

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-01-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Aeltsje (Actief sinds: 11-06-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘VOEL’ van Aeltsje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.