Het grote donderbeest

B.R.

Hoor de indianen eens trommelen,
het gaat weer ouderwets degelijk rommelen.
Want het grote donder beest dat zijn naderend einde vreest,
is een en al chagrijn, omdat alleen de liefde
nummer 1 kan zijn!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 13-07-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

B.R. (Actief sinds: 12-07-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het grote donderbeest’ van B.R. zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.