Nieuw Begin

Annette van Rijn

Vanuit met zorg gekozen gedachten
Breng ik emoties tot betekenis
Blaas ik nieuw leven in hartstocht
Open ik als een beveiligd hek
Getransformeerd als hersteld wegdek
Erken ik elk van mijn menselijk gebrek
Verzeker ik verlost mijn vertrouwde
Veiligheid
Trots toon ik mijn
Winst van verliezen
Nimmer meer spelend
In poppenkastkraam
Sinds ik mijn handpoppen
Daar de hoeken liet zien
Loop ik trots
Als een bok op een haverkist
Waarvan schijn alleen
slechts dromen kan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 01-06-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Annette van Rijn (Actief sinds: 01-06-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Nieuw Begin’ van Annette van Rijn zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.