DE TECHNIEK

Aeltsje

Veel heeft de techniek teweeg gebracht
Maar niet met alles wat ons tegen lacht.
Veel moeten wij eerst van Hiroshima leren
Willen wij deze kernkracht ten goede doen keren.
Om tot een oplossing te kunnen komen
Hebben wij eerst respect voor Hierboven te tonen.
Open dan kerncentrales om kennis te doen ontpoppen
Door deze afval niet meer in grond of lucht te stoppen!
Wij zijn gebonden aan 8 Natuurlijke Wetten
Waar wij met volle aandacht op moeten letten.
Te weten: De Wet van Liefde, de Wet van Licht
De Wet van Vrede, van Harmonie, Aantrekking;
Oorzaak en Gevolg , van Karma en van Evolutie.
Waarom weten wij dat gewoon dan niet???
Die kennis ging verloren in het verschiet.
Door de Wet van Karma ging het al fout,
Daar de mens zich niet aan die normen houdt,
Lieten hun “zonden” over tot een volgend leven
Maar Kerkvaders’ stopten dat idee wel even.
Om voor hun Kerk macht en winst te behalen,
Moesten Katholieken biechten en betalen.
Wij hadden reeds wel de Wet van Mozes
Die is van een geheel andere dosis
Konden wij ons aan die Wet houden
Om daarop verder te gaan bouwen?
“Gij zult niet doden”, waar is dat gebleven
Voor een lang en gelukkig leven?
Zo kwam van de Wetten niet veel terecht
Dat moet nu nodig worden beslecht.
Wij zijn eerder aan “Beschaving” ten onder gegaan
Laat ons Nu door Geloof en Kennis beter gedaan!




Note: ‘Kerkvaders’ (konden jij en ik zijn via Karma.)

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 02-03-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Aeltsje (Actief sinds: 11-06-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘DE TECHNIEK’ van Aeltsje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.