INLOGGEN
«»

A-la – DE TACHTIGERS - NU

“Ik ben een god in diepst van mijn gedachten”
Daar, van daar komen al mijn krachten.
Vogels brengen mij naar een andere dimensie
Van vrijheid, blijheid en transparantie.


Veel werd mij jarenlang aangedaan
Daar de Liefde niet goed werd verstaan.
Maar de Goede Herder was steeds nabij
Hij stond mij jaren lang troostend ter zij.

Werd mij bewust van zorgen en verdriet
De Trooster was daar geheel om niet,
Leidde mij naar mijn innerlijke Bron
Vanwaar het allemaal eens begon.

Vertrouw daarop, blijf bij je geloof
Al kwam daarin een diepe kloof.
Jij bent Liefde van begin af aan
Laat dat goed tot je verstaan.

Fouten zijn door Zijn Gebed vergeven
Ga nu Zelf verder alle Liefde geven
Door die wel weer goed te maken
Om zo tot Vrede te geraken.



REFREIN
“Kind’ren van een Vader,
Reikt elkaar de hand
Hoe wij mogen spreken
In wat tong of taal
Kind’ren van een Vader
Zijn wij allemaal”.

“Is van een oud kinderliedje”.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-07-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Aeltsje
Actief sinds: 11-06-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘A-la – DE TACHTIGERS - NU’ van Aeltsje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.