Kikkerprins

Zywa

Ik zit lekker in de zon
te wachten, begeerlijk

denk ik, hoop ik
voor jou te zijn

Om me heen gaan mensen
zoals altijd hun gang

de zon schuift verder
en de schaduw volgt

Vissen houden zich stil
boten varen voorbij

de geur van houtskool
leven is eten, iemand lacht

De geluiden drijven af
mijn wachten is over

weggewaaid in eeuwig nu
ik zit lekker uit de zon

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 02-09-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Zywa (Actief sinds: 25-04-2018)

Informatie bij het gedicht

Bundel Lilith's Krachten, getal 23

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Kikkerprins’ van Zywa zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.