INLOGGEN
«»

Gedichtenhemel

Als er een hemel is
waar zielen vertoeven
na de dood of misschien

ook ver van hun lichaam
kan dat alleen maar de poezie zijn

de ontmoetingsplaats
van levende zielen
met oude zielen

wier pijn niet meer hier
en nu bestaat maar

als evenbeeldig lot
als begrijpende engel
van de liefde

om te leven, het midden
van volgen en voorgaan

te beproeven, alle zintuigen
te voeden met het wonder
van moeder aarde

omarmd
door de gedichtenhemel

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-08-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Zywa
Actief sinds: 25-04-2018Informatie bij het gedicht:

Bundel Het licht van de woorden Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Gedichtenhemel’ van Zywa zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.