Ik Ben – Wij Zijn – Liefde

Aeltsje

God zei “Er zij Licht” en er was Licht,
Waardoor wij allen worden verlicht.
Licht ontstaan door innerlijke Kracht
Wat de gehele Schepping ons bracht.
“Ik ben een god in het diepst van mijn gedachten”,
(80’ers). Daar, van daar komen al mijn krachten.

Het is goed om daar eens even bij stil te staan
Want daar komen alle antwoorden vandaan.
Beseffen wat er zoal om je heen gebeurt;
Zie hoe het leven met ups en downs je kleurt.
Gebeurtenissen komen op je af, wat doe je er aan
Allereerst loslaten, je geheel laten gaan.

Relax, adem eerst maar eens eventjes uit
Voor je ergens met hart en ziel in duikt.
Vogels brengen je naar een andere dimensie
Van Vrijheid, Blijheid en Transparantie.
Door Verstand en Gevoel te bekijken
Is met Liefde het Evenwicht te bereiken..

Ik ben een god(in) van Goed en Kwaad,
Alwetend, in een Evenwicht van Staat.
“Werkend” aan Evenwicht daar gaat het om
In onszelf en de wereld alom.
Om bij onszelf te beginnen
Moeten wij ons in stilte bezinnen.

Wees bewust, luister naar eigen wijsheid
Kom dan tot positieve creativiteit.
Ontsteek nu je eigen innerlijk vuur.
Vanuit je Kern, voor lange duur.
Met Kennis en Geloof, doe er wat aan,
Dan zal het waarachtig zeker wel gaan.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 03-08-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Aeltsje (Actief sinds: 11-06-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik Ben – Wij Zijn – Liefde’ van Aeltsje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.