INLOGGEN
«»

nergens


nergens
vond ik
invoelend begrijpen
een liefdevolle
arm
warme omhelzing
zelfs niet bij
mijn partner
altijd
het bedenkelijke kijken
de goedbedoelde adviezen
van de anderen
meer was er
niet te halen
meer had ik
niet gegeven
misschien heeft Jezus
zich vergist in
vraag en het
zal u gegeven worden
moet zijn
ga geven en
je zult verkrijgen


Iram

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-03-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Iram
Actief sinds: 12-03-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘nergens’ van Iram zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.