Al vechtend

Anja Knops

Al vechtend

Al vechtend door het leven
zo deed jij je leven beleven
'n oh zo gevoelige snaar
maar
deze tocht
die jij zo moedig vocht
was 'n toonbeeld van strijden
ondanks al dat lijden

Al vechtend door het leven
maar ook heel even
stil blijven staan
als fijne gedachten aan jou voorbijgaan
immers deze komen moed brengen
waaraan jij aandacht moet schenken

Al vechtend door het leven
alles gegeven
van liefde tot pijn
ook dit behoorde erbij te zijn
want in het leven
moet je alles beleven
dan pas heb je moedig gestreden
omdat jij het leven recht in de ogen hebt gekeken.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 31-10-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Anja Knops (Actief sinds: 20-04-2015)

Informatie bij het gedicht

Ondanks ziek zijn en pijn voelen toch willen doorleven dat is moedig zijn...aldoor strijden tegen iets wat jijzelf niet in de hand hebt en waaraan jij je elke dag weer moet overgeven...en je kijkt naar het leven...al vechtend.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Al vechtend’ van Anja Knops zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.