Wonderen

Anja Knops

Wonderen

Hoe bijzonder
't leven is een wonder
maar wat blijkt
maakt dit elk mens ook rijk
wonderen
waaronder hele bijzondere
wie zal dit ervaren
ieder doet hierom vragen
maar bij elk mens is God
in aantocht
zeker bij de zieke mens
immers deze heeft slechts een enkele wens
degenen die aldoor treuren
hierbij gebeuren
dagelijks wonderen
ook die hele bijzondere
maar...doet de treurende mens ook echt naar 't leven kijken
zodat deze zich met Gods zegeningen kan verrijken
en dan dat blije mens
heeft de grens
van wonderen al overschreden
want het is gebleken
dat deze zich mocht verrijken
door innerlijk naar God te kijken
want die lach
mag
er aldoor zijn
voelt niet alleen fijn
maar zal ook anderen even steunen
zodat deze kunnen leunen
als 'n moeilijk moment
zich tot hen wendt

Hoe bijzonder
is 'n wonder
lief mens niet meer zeuren en klagen
dan ontmoet jij alle dagen
wonderen
ja...zelfs die hele speciale en bijzondere.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-10-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Anja Knops (Actief sinds: 20-04-2015)

Informatie bij het gedicht

Zegeningen...geluk...toeval...'t is allemaal Gods werk als deze anoniem wenst te blijven...maar de mens ervaart dit als...wonderen.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Wonderen’ van Anja Knops zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.