INLOGGEN
«»

Een droom

Een droom

Jeugdherinneringen komen bij vlagen
als deze weer moeten ontwaken
ooit waren
er dierbare momenten
die zich tot beide deden wenden
deze
behoren tot 't verleden
doch laten nu het heden
weer opleven

Jeugdherinneringen blijven komen
in de vorm van dromen
kijk deze dan goed aan
laat ze niet meer weggaan
leidt jouw leven
maar laat die droom meeleven
had je er al aan gedacht
zoek weer contact
via 'n kaartje of heel gewoon
per telefoon
ja die communicatie
denk nu niet...daar gaat ie
jij moet nu even
zorgen dat die droom gaat leven
kom toon lef en moed
groet
die jeugdvriend uit dat verre verleden
wat kan jou dit schelen
het is immers 'n uitdaging waarin jij moet gaan staan
kijk het leven liefdevol aan
want die droom
liet jou heel gewoon
beseffen
het waren oude liefdeslessen
die weer willen ontwaken
vandaar dat dit gebeurt bij vlagen
door die dromen
om jou te helpen hiermee verder te komen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-10-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Anja Knops
Actief sinds: 20-04-2015Informatie bij het gedicht:

Jong en oud ieder heeft ze...jeugdherinneringen...zeker wat betreft de liefde van ooit die nooit echt tot bloei kwam en nu opwelt als...een droom. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een droom’ van Anja Knops zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.