INLOGGEN
«»

Antwoorden

Antwoorden komen bij vlagen
durf jij je hieraan te wagen
je kijkt
verrijkt
je met zinnen
maar...wat moet je ermee beginnen
woorden staren jou aldoor aan
vragen nooit...wil je meegaan
heus
dat is aan jou...die keus
maar hoor jij je eigen
of blijf je dit aldoor vermijden
vele zeiden
ik zit vast...kan niet meer door
dat stoort
ja...dan is lijden een last
en ben jij verrast
door dat gevoel
van wee
dat doet innerlijk zeer

Als antwoorden komen bij vlagen
moet je deze eens wagen
te aanschouwen
en te onderbouwen
door ermee te werken
immers...ze deden jou al sterken
daar aan die binnenzijde
maar dat deed jij aldoor vermijden
zie die antwoorden eens aan
laat je erin meegaan
dan zal dat innerlijke leven
voor even
jou aanraken
weet...antwoorden komen bij vlagen
maar jij moet hierover waken.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-07-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Anja Knops
Actief sinds: 20-04-2015Informatie bij het gedicht:

Soms krijg je een gevoel...dat is er gewoon...het zit zomaar plotseling binnenin je...zonder na te denken...was het er...geef je hier maar aan over...dat zijn die leerzame momenten...dit zijn voor jou...antwoorden. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Antwoorden’ van Anja Knops zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.