Hartzaken

Anja Knops

Hartzaken
waken
over voor en tegenspoed
goed
of slecht
hartzaken zijn echt
helemaal doorleeft
als jij je eraan begeeft

Hartzaken
raak je nooit meer kwijt
dat is een feit
ze zitten opgeborgen
met of zonder zorgen

Hartzaken
laten jou leren
dat je deze moet waarderen
alle pijn van jou
je goede trouw
het verdriet
dat jij liet
een lach en een traan
met al deze zaken kon je verder gaan
omdat ze in je hart staan
voor eeuwig opgeborgen
met of zonder zorgen
je raakt ze nooit meer kwijt
dit is de werkelijkheid.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-07-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Anja Knops (Actief sinds: 20-04-2015)

Informatie bij het gedicht

...Voor en tegenspoed...goed en slecht...een lach en ‘n traan…eenzame mensen...dit zijn allemaal...hartzaken.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Hartzaken’ van Anja Knops zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.