INLOGGEN
«»

Crisis in jouw vakgebied

Crisis in jouw vakgebied
liet
je even staren
en maren
jij kwam niet meer vooruit
ging zelfs op je snuit
verdwaalt in je eigen
maar...'t was God die jou liet zwijgen

Crisis in jouw vakgebied
liet
je even op adem komen
voor het bijkomen
van alle nieuwe dingen
die komende tijd jou gaan omringen
die crisis was immers nodig
bedoelt als bijscholing
even weer voeding geven
dit zijn moeilijke wegen
want die zwaartekracht
deed jou ineenkrimpen
even voelde dit alsof je op een been moest hinken
maar wees niet ongerust
ook dit gegeven blust

Crisis in jouw vakgebied
liet
je even bekomen
zodat jij kon dromen
met het smeden van toekomstplannen
deze landen
geheel onverwacht
tracht
daarom je eigen
niet te vermijden
als jij in gevoel hoort...kom maar
er staat iets nieuws klaar
weet...dan neemt God jou bij z'n hand
want
zijn liefde is ontvangen en binnenin jou aangeland.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-10-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Anja Knops
Actief sinds: 20-04-2015Informatie bij het gedicht:

...Als alles zwaar voelt en jij daardoor niet verder komt...totaal geen energie meer hebt...moed verdwenen is...oververmoeid...en de rek uit je leven...geef hieraan gehoor...luister naar die gevoelens...dit is niets anders dan een...crisis in jouw vakgebied. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Crisis in jouw vakgebied’ van Anja Knops zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.