INLOGGEN
«»

Gods wenken

Hij
geeft brood aan zij die honger hebben
geeft wijsheid maar niet om mee op te scheppen
geeft kracht om verder te komen
geeft geluk waar de mens alleen maar van kan dromen

Hij
geeft liefde aan diegene die tot hem komen zal
in ieder geval
mensen met gebrek aan liefde
omdat zijzelf dit eerder niet bliefde

Hij
geeft genezing aan zieke mensen
want zij hebben al grenzen

Hij
deelt het hebben van smart
want God wacht
om het leed te helen
dat deed hij immers al bij zo velen

Hij
leert bij gebrek aan vertrouwen
dit opnieuw opbouwen
door naast de mens te lopen
en maar blijven hopen
dat Hij deze op een dag
ontvangen mag

Al deze geschenken
zijn Gods wenken
leer deze aandacht te schenken.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-05-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Anja Knops
Actief sinds: 20-04-2015Informatie bij het gedicht:

Inzichtgedicht bestemd voor het dagelijks leven. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Gods wenken’ van Anja Knops zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.