INLOGGEN
«»

Angst

Angst
kan je beroven
en verdoven

Angst
doet pijn
omdat je niet wil dat het er zal zijn

Angst
laat je zweten
en beven
van ellende
omdat je iets nog niet kende

Met iets wordt bedoelt
jouw gevoel
dit wordt aangeraakt
en dan ontstaat
onwetendheid
je eigen vlijt
weet zich geen raad
hoe het met jouw gevoel omgaat
je kijkt in het rond
vond
jezelf niet meer terug
terwijl jouw gevoel toch stug
doorgaat
en dan ontstaat
deze angst
maar je komt er onmogelijk langs

Angst
doet jou verdoven
en je van je verstand beroven.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-05-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Anja Knops
Actief sinds: 20-04-2015Informatie bij het gedicht:

Inzichtgedicht bestemd voor het dagelijks leven. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Angst’ van Anja Knops zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.