INLOGGEN
«»

Als ik door dit ijs zak

ik weet me op glad ijs
maar geef toch alle twijfels prijs
die mij een leven lang beheersen

ben ik wel vrij
als alles is voorzegd
door toeval of karma lijkt vastgelegd

vinden mijn daden genade
word ik bekeken en bestuurd
of als netwerker slechts ingehuurd

er is mij een vrije wil gegeven
maar als ik door dit ijs zak
bid ik wanhopig voor een ander leven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

12/07/2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Als ik door dit ijs zak’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.