INLOGGEN

Spijt gedichten & Sorry gedichten

Heb je ergens spijt van of wil je sorry zeggen doe dat dan eens via een spijt gedichten of sorry gedichten. Onze dichters hebben een keur aan spijt en sorry gedichten geschreven, dus voor elke spijtbetuiging of manier waarop je je excuses wil aanbieden is er hier wel een toepasselijk gedicht(je) te vinden.

Heb je zelf één of meerdere spijt gedichten of sorry gedichten of wil je kleine korte gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan ter plaatsing naar ons in via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!