Diepe verlangens

droomster

 Zolang al geleden
 dat ik je stem heb gehoord
 alles zo anders
 niets meer hetzelfde gebleven

 De diepe verlangens
 naar jou zijn ongekend
 Drijf voort op gedroomde dromen
 dat ook jij me niet vergeten bent

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

droomster (Actief sinds: 22-02-2014)

Informatie bij het gedicht

09-03-2011

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Diepe verlangens’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.