Voor heel even.

droomster

 Leen me
 de sterretjes die
 jouw ogen doen stralen
 Wil zo graag alles
 bekijken zoals jij
 met je guitige blik
 De wereld zien
 door jou ogen
 heel even voor een
 klein ogenblik!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

droomster (Actief sinds: 22-02-2014)

Informatie bij het gedicht

09-2-2010

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Voor heel even.’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.