Valkuilen

droomster

 Terwijl men behoedzaam
 de dagen gaat

 Enkel tuinen bewandeld waarin
 met liefde en zorg
 de mooiste bloemen zijn vergaard

 waar op de donkerste dagen
 de zon zorg draagt
 voor toch een weinig licht
 zodat men niet verloren raakt

 en hierin een weg zoekend
 toch beseft
 dat deze tuin als een
 een doolhof is…een doolhof

 dat vol met valkuilen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

droomster (Actief sinds: 22-02-2014)

Informatie bij het gedicht

zwaar

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Valkuilen’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.