INLOGGEN
«»

Kringloop

 noodlijdend
 tot de onderrand verbannen
 vecht zij zich vrij

 koopt gedwongen

 net betaalbaar
 bij de kringloop shop
 het nog bruikbare zog
 van een wegwerp maatschappij

 nu heeft zij het nakijken
 de arme rijken kopen
 hier steeds meer
 zodat er weinig blijft
 voor mensen zoals zij!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

droomster
Actief sinds: 22-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Kringloop’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.