In een put gevallen

staysingle

 Zonder na te denken heb ik van jou gehouden.
 En nu zit ik hier met mijn twijfels.
 Ik heb een groot fout gemaakt.
 Ik ben in een groot put gevallen...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

staysingle (Actief sinds: 12-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Ik geraak er niet uit!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘In een put gevallen’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.