De wereld ziet er mooi uit

staysingle

 Laat de zon schijnen als het regent.
 Laat het licht komen ook al is het donker.
 Laat de bloemen bloeien als het winter is.
 Laat iedereen blij zijn ook al zijn de meerderen verdrietig.
 Laat de vrede komen ook al is er oorlog.
 Dus laat de wereld mooi uitzien door je lieve glimlach...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

staysingle (Actief sinds: 12-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Een lach van een persoon kan de hele wereld verlichten

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De wereld ziet er mooi uit’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.