Straks doet het geen pijn meer

staysingle

 Ik had beloofd om van hem te houden zelfs meer dan mama.
 Maar hij behandelde mij zo raar.
 Keer op keer.
 Maar mijn vader zal toch niets doen dat niet mag?
 Maar straks doet het geen pijn meer...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

staysingle (Actief sinds: 12-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Incest.. gaat niet over mij maar een verhaal dat ik gelezen heb

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Straks doet het geen pijn meer’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.