INLOGGEN
«»

Kindjes vallen buiten de boot...

De t.v., een of andere uitzending;
melding wordt gedaan dat veel te vaak
armoede kinderen treft
Sint zal opnieuw aan hun neus voorbij
gaan.. Maar al te goed beseft!

Met hun verjaardag gaat het exact zo:
gewoonweg geen geld voor zelfs maar
een klein cadeau...
Láter als je volwassen bent, je graag
hierop blíj terug kijkt

Het erg "rijke" Nederland geeft opnieuw
van weinig fatsoen blijk!

Dakoyria, 2019.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-12-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Kindjes vallen buiten de boot...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.