INLOGGEN
«»

Ik sinterklaas

ik sinterklaas
en in mijn baard groeien
de eurootjes uit spanje

zij pieten zwart
maar geven europees
hun appeltjes van oranje

zij schoenen als
veel mensen maar toch zou
ik meer stro en wortels wensen

mijn paarden zullen gaan
de manen staan al aan
en wind waait hoog in bomen

ik schoorsteen weer
en breng wat ooit gedacht
maar nooit mocht komen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik sinterklaas’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.