INLOGGEN
«»

Voorbereiding pakjesavond

Er heerst een vrolijk gespannen sfeer
Mijn mam is heel druk in de weer
Zóek is nu steeds de schaar
Ik zoek steeds er vergeefs naar.

Op pakjesdág kun je van alles verwachten
Gefluister, een snelle duik in een kast,
de radio moet zachter...

Storen mag ik mijn ma steeds even niet;
zij rijmt er namelijk en bepaald niet tot
haar verdriet!

De blosjes staan op haar wangen maar
haar ogen staan zo blij
Pakjesavond... een zo dierbare herinnering
voor mij.

Dakoyria, 2016.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-12-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Voorbereiding pakjesavond’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.