de afluisterpiet

Door: Jose van Rosmalen

Er wordt in Rome al gefluisterd
Dat zelfs de paus wordt afgeluisterd
Daarom gaat Sint nu ook digitaal
Met jouw gegevens aan de haal

Hij kent zo precies je profiel
Kijkt je tot diep in je ziel
De inhoud van deze doos
Is daarom vast in de roos!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-08-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Jose van Rosmalen (Actief sinds: 21-11-2014)

Informatie bij het gedicht

sinterklaasgedicht

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘de afluisterpiet’ van Jose van Rosmalen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.