Mag ik eruit?

Coby Poelman - Duisterwinkel

 Ik heb het Spaans benauwd
 in dit cadeaupapier
 en die proppen in mijn maag
 zitten me tot hier.

 Wie kwam er op dat gek idee
 mij zo dik in te pakken,
 ik wil eruit, ik heb genoeg van
’t schudden in die zakken.

 Ik ben zo zacht en mooi,
 wie wil me gaan bevrijden
 en gunt me het genot
 mijn charmes uit te spreiden?

 Verwachtingsvol met kloppend hart
 roep ik gedempt tot ziens,
 als ik het niet meer overleef,
 ik was een tas van jeans.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Coby Poelman - Duisterwinkel (Actief sinds: 28-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mag ik eruit?’ van Coby Poelman - Duisterwinkel zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.