Home |

INLOGGEN
Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Dichters.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Dichters.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Dichters.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Dichters.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Senryu gedichten

Je vindt hier senryu gedichten een vorm van Japanse dichtkunst over de onvolkomenheid van de mensen / de wereld, geschreven in drie regels van 5, 7 en 5 lettergrepen. Senryu gedichten hebben dezelfde vorm als haiku gedichten, maar die beschrijven eerder de volkomenheid van de wereld dan de onvolkomenheid. Ben je juist op zoek naar haiku gedichten en niet naar senryu gedichten, kijk dan even in de aparte rubriek daarvoor.

Heb je zelf één of meerdere senryu gedichten of gedichtjes, of wil je gedichten maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!