INLOGGEN
«»

Gaven zonder vragen

Gaven zonder vragen

Voor ik ook maar iets kan vragen
Over gewas en arbeid in deze dagen
Bid ik U, leidt U mij waar ik ook ga
Ondersteun mij als ik wankel sta
Help mij in mijn stille verdriet
Geef mij vreugde door het lied
Schenk mij kracht om te vergeven
En de moed om door te leven
Laat mij blij en dankbaar zijn
Voor de gaven groot en klein
Schenk mij een groot vertrouwen
Om in klein geloof te bouwen
Op het ware en vaste fundament
En dankbaar te schuilen in Uw tent
Laat mij bereidt zijn op de dag
Wanneer ik u ontmoeten mag
Als ik blij en vreugdevol beken
Ik ben nu eindelijk bij; Ik Ben
Die mij voorzag met vele gaven
Voor ik ook maar iets kon vragen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-03-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014Informatie bij het gedicht:

Andere gedachte over Biddag voor gewas en arbeid en toch ook ergens het zelfde Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Gaven zonder vragen’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.