Voor alle seizoenen

Ton Jurriansen

Ik hou van je bomen
van jouw wijzers van groen
bij jou kan ik eindeloos dromen
elk seizoen

ik strijk met jouw penselen
vergane beelden van toen
om de tijd even terug te halen
elk seizoen

Ik bewonder jouw lichten
jouw jurken met zoveel fatsoen
jij hebt zoveel gezichten
elk seizoen

Ik hou van jouw verhalen
ik hoef niets te doen
dan jouw woord op te halen
elk seizoen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 13-10-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ton Jurriansen (Actief sinds: 14-09-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Voor alle seizoenen’ van Ton Jurriansen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.